Köpvillkor

Integritetspolicy & Cookie Policy

Köpvillkor för Mother Nature Design´s webbutik

Betalning
Betalning sker i förskott till swish eller med betalkort. Båda är säker betalning.

Alla priser är inkl. moms.

Leverans
Produkterna skickas med posten 1-4 arbetsdagar efter mottagen betalning.
Mother Nature Design packar mycket väl men ansvarar ej för postens hantering. Allt ansvar för försändelsen övergår till transportören (Posten) efter att varorna skickats från Mother Nature Design.
Köparen ansvarar för att korrekt leveransadress anges i ordern och för att leveransen hämtas ut. Vid fel angiven adress och ordern går i retur debiteras en administrationsavgift på 75:- + ny fraktavgift.
Avi skickas normalt via mejl eller sms.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp eller byta till annan vara inom 14 dagar efter leverans enligt distansavtalslagen. Enligt nämnd lag gäller också att varan återlämnas i oförändrat skick och oanvänd. Vid retur tar vi ut en administrationsavgift på 45 kr.
Kontakta mig på elin@mothernaturedesign.se innan du returnerar varan.
Mother Nature Design står inte för frakten och löser inte ut paket som skickats mot postförskott eller efterkrav. Kunden står alltså för både tur och retur frakt. Paket som inte hämtas ut debiteras en administrationsavgift på 75:-

Öppet köp och bytesrätt gäller ej reaprodukter.

Övrigt
Vi förbehåller oss för eventuella fel i hemsidans innehåll, färgavvikelser på bilderna tex. På grund av din bildskärms upplösning.
Vi förbehåller oss för att en vara eventuellt kan vara slutsåld. Du får då självklart pengarna tillbaka!

Stenar och Kristaller är naturmaterial och kan därför skilja sig i färg och form. Varje produkt är unik.

Integritetspolicy

Mother Nature Design vill att du ska känna dig trygg i vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och eftersträvar alltid en hög nivå av dataskydd.
Mother Nature Design följer nya lagen GDPR, tidigare PUL, som skyddar dina personuppgifter.
Vi säkerställer att dina personuppgifter är skyddade hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.